Cenaze otomobileri - Cenaze Nakil Hizmetleri - cenaze hizmetleri almanya

Direkt zum Seiteninhalt

Hauptmenü:


Cenaze Nakil Hizmetleri
Alija & Adnan

Instituti ynë bën bartjen e kufomave për në kosovë, shqipëri, malin e zi, lindore, maqedoni instituti ynë bën bartjen e kufomave për në atdhe, këtë shërbim e bëjmë nga të gjitha vendet e evropës me automobil ose aeroplan në mënyrë të shpejt, sigurt dhe të korrekt deri në vendin e varrimit. përgjergjësinë për rregullimin e të gjitha dokumenteve e bartim ne. shërbimi ynë perfshinë te gjitha pajisjete varrimit dhe ritet fetare, hoxhën, larjen dhe mirembajtjen e të ndjerit. www.bartjen-kufomave.eu

Alija & Adnan Islamski Pogrebni Institut vrši prijevoz
Dženaza iz svih evropskih zemalja do mjesta ukopa
Sredivanje svih potrebnih Dokumentacije i ostale
potrebstine Raspolazemo sa ukupnom najkvalitetnijom
opremom nudimo vam visoko profesionalne
organizovanja po veoma povoljnim cenama
stojmo vam na usluzi 24 sahata.
www.prijevoz-dzenaze.de

 
Copyright 2018. All rights reserved.
Zurück zum Seiteninhalt | Zurück zum Hauptmenü